BemutatkozunkPartnereinkKapcsolatJogszabályokTudástárAjánlatkérés

 


Az Enviridis  Környezetvédelmi  és  Kereskedelmi Bt. segítséget nyújt a munka- és tűzvédelemről, a kémiai biztonságról, környezetvédelemről és a telepengedélyeztetés rendjéről szóló törvényekben és rendeletekben leírtak betartásához.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalattal nyújtunk minőségi szolgáltatást hazai gyártók, importálók, forgalmazók, szolgáltatók és felhasználók részére.

 

Partnereink közt szerepelnek nemzetközi és hazai háztartásvegyipari, élelmiszeripari cégek, vegyi anyag forgalmazó nagykereskedelmi vállalatok, autóipari cégek, takarmány adalékanyag forgalmazók és termelő gyárak.


 

Célunk, hogy

Levegyük azt a terhet a partnereink válláról, amelyet a folyamatos törvényi megfelelőség jelent – dokumentálás, hatóságokkal való kommunikáció, bejelentési kötelezettségek, oktatások és bejárások, jogszabálykövetés.

Partnereink teljes figyelmüket és energiájukat a saját üzletükre, vállalkozásukra tudják fordítani tudván, hogy mi a háttérben biztos alapot biztosítunk ehhez munka-, tűz- és környezetvédelmi szempontból.

A törvények és jogszabályok adta lehetőségek megvizsgálásával az Önnek legoptimálisabb megoldást alkalmazzuk vállalkozására, szemben a sokszor költséges, általános „keretmegoldásokkal”.

Közreműködésünkkel a környezet védelmét és az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit megteremtsük.

Megelőzze a helyszíni bírságot szabálysértési vagy büntetőjogi feljelentés kezdeményezését a cégvezető, illetve a felelős személy ellen, amely akkor fordulhat elő, ha a munkáltató nem tartja be a rá vonatkozó előírásokat.


 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS